Përpos kampit amerikan, çizmet Magnum Bondsteel edhe në Kosovë!

Mars 7, 2022
Përpos kampit amerikan, çizmet Magnum Bondsteel edhe në Kosovë!

Magnum Bondsteel

Tani më edhe në Kosovë është prezent brendi i njohur Magnum, e përdorur që nga viti 1982 jo vetëm nga punonjësit e FBI-së, por edhe nga ushtria, policia, zjarrfikësit, urgjenca mjekësore e qytetarët kryesisht nga burrat dhe gratë më të guximshëm në planet.

Çizmet dhe veshjet taktike Magnum pos që janë të rehatshme e të sigurta për ecje në kodra, male e rrugë, janë edhe shumë të forta dhe të rezistueshme ndaj ujit dhe borës.

Magnum Bondsteel, është një model multifunksional e ndërtuar enkas për tregun e Kosovës e cila është njëra prej modeleve më të avancuara taktike që ka prodhuar Magnum ndonjëherë, e përshtatshme për çdo terren urban.

Shtresa e prodhuar nga kompania e gomave Eva është rezistente ndaj rrëshqitjes dhe janë të papërshkueshme nga uji.

Mbështjellësi nga pëlhura CORDURA e cila përmban fibra me qëndrueshmëri të lartë dhe rezistueshmëria ndaj ujit i jep një qëndrueshmëri optimale dhe aftësi konsumimi në të gjitha terrenet.

Shtresa anatomike e brendshme Hi Poly është një lloj i veçantë shkume e recikluar e cila i mbanë këmbët të rehatshme dhe ushtron plotësisht funksionin e thithjes së lagështirës dhe djersitjes për të mbajtur këmbën të thatë dhe jep frymëmarrje.

Pra, çizmet Magnum Bondsteel janë për rehati, siguri dhe mbrojtje nga shiu e bora e cila vjen me versione dhe ngjyra të tjera.

Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni tani për tani mund të i gjeni vetëm në qendrat e Melodia PX-it, për më shumë informata apo porosi online kliko:

Web: www.melodiapx.com

Facebook: melodiapx